Riddles and more

Riddles – What am I Quiz (200 riddles with answers)

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Get the best collection of What am I riddles, logical riddles, silly riddles and funny riddles right here.

Riddle #1 : “What has hands but can not clap?” Solution : “Clock”
Riddle #2 : “If you have me, you want to share me. If you share me, you haven’t got me. What am I?” Solution : “secret”
Riddle #3 : “Feed me and I live, yet give me a drink and I die.” Solution : “Fire”
Riddle #4 : “What goes up but never comes down?” Solution : “Age”
Riddle #5 : “How many letters are in the alphabet?” Solution : “Eleven”
Riddle #6 : “What can you catch but not throw?” Solution : “Cold”
Riddle #7 : “What has a head, a tail, is brown, and has no legs?” Solution : “pennycoin”
Riddle #8 : “Which house can fly?” Solution : “HouseFly”
Riddle #9 : “I have keys but no locks. I have space but no room. You can enter but can’t go outside. What am I?” Solution : “Keyboard”
Riddle #10 : “What is so delicate that saying its name breaks it?” Solution : “Silence”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #11 : “What’s full of holes but still holds water?” Solution : “sponge”
Riddle #12 : “Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I?” Solution : “Onion”
Riddle #13 : “Which word in the dictionary is spelled incorrectly? ” Solution : “Incorrectly”
Riddle #14 : “What invention lets you look right through a wall?” Solution : “Window”
Riddle #15 : “What comes down but never goes up?” Solution : “Rain”
Riddle #16 : “What has a neck but no head?” Solution : “Bottle”
Riddle #17 : “What can you hear but not touch or see?” Solution : “sound”
Riddle #18 : “What is often returned but never borrowed?” Solution : “Thanks”
Riddle #19 : “What building has the most stories?” Solution : “Library”
Riddle #20 : “What types of words are these: madam, civic, eye, level?” Solution : “palindrome”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #21 : “What can go up and down without moving?” Solution : “Temperature”
Riddle #22 : “I am in the solar system but I am not a Planet.My heat warms the air.What am I?” Solution : “Sun”
Riddle #23 : “What kind of dog never bites?” Solution : “HotDog”
Riddle #24 : “There is a bomb on top of a computer. Around the computer there is a phone, a hairbrush, keys and a cup. When the explosion comes which item is destroyed first?” Solution : “Bomb”
Riddle #25 : “A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son.” Solution : “Daughter”
Riddle #26 : “What can you hold in your right hand, but not in your left?” Solution : “LeftHand”
Riddle #27 : “I can shave everyday,but my beard will stay the same.Who am I?” Solution : “Barber”
Riddle #28 : “What word changes a girl into a woman?” Solution : “Age”
Riddle #29 : “Tear one off and scratch my head, what once was red is black instead!” Solution : “Match”
Riddle #30 : “I have many eyes but cannot see. I have no mouth or nose, but always smell. Do not eat my tree or you will be, a very rare FATALITY!” Solution : “Potato”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #31 : “What are two things you wouldn’t eat after waking up?” Solution : “LunchDinner”
Riddle #32 : “I pass before the sun, yet make no shadow. What am I?” Solution : “Wind”
Riddle #33 : “What is harder to catch the faster you run?” Solution : “Breath”
Riddle #34 : “What flies without wings?” Solution : “Time”
Riddle #35 : “What travels alone but is never alone, has a name but doesn’t exist” Solution : “Shadow”
Riddle #36 : “What kind of tree can you carry in your hand?” Solution : “Palm”
Riddle #37 : “Which is the most shocking city in the world?” Solution : “Electricity”
Riddle #38 : “Not my sister nor my bother but still the child of my mother” Solution : “Myself”
Riddle #39 : “Beth’s mother has three daughters. One is called Lara, the other one is Sara. What is the name of the third daughter?” Solution : “Beth”
Riddle #40 : “The more you take away,the bigger I become.” Solution : “Hole”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #41 : “Its black when you buy it,red when you use it and grey when you throw it away.What is it?” Solution : “Coal”
Riddle #42 : “Which country has lot of germs?” Solution : “Germany”
Riddle #43 : “What never asks questions but is often answered?” Solution : “Doorbell”
Riddle #44 : “How will you address your mother’s brother’s brother in law” Solution : “Father”
Riddle #45 : “Three eyes have I, all in a row;” Solution : “Trafficlight”
Riddle #46 : “He has married many women, but has never been married. Who is he?” Solution : “Priest”
Riddle #47 : “What can travel around the world while staying in a corner?” Solution : “Stamp”
Riddle #48 : “What starts with the letter “t”, is filled with “t” and ends in “t”?” Solution : “Teapot”
Riddle #49 : “There are two sisters: one gives birth to the other and she, in turn, gives birth to the first. Who are the two sisters?” Solution : “DayNight”
Riddle #50 : “What gets wetter and wetter the more it dries?” Solution : “Towel”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #51 : “What loses its head in the morning but gets it back at night?” Solution : “Pillow”
Riddle #52 : “What is round on both sides but high in the middle?” Solution : “Ohio”
Riddle #53 : “What goes through towns and over hills but never moves?” Solution : “Road”
Riddle #54 : “What has 4 eyes but can’t see?” Solution : “Mississippi”
Riddle #55 : “What kind of room has no doors or windows?” Solution : “Mushroom”
Riddle #56 : “People always ask for me even though they don’t like to face me. What am I?” Solution : “Truth”
Riddle #57 : “What belongs to you but others use it more than you do?” Solution : “Advice”
Riddle #58 : “What stays where it is when it goes off?” Solution : “Alarm”
Riddle #59 : “What has cities, but no houses; forests, but no trees; and water, but no fish?” Solution : “Map”
Riddle #60 : “What is easy to get into, but hard to get out of?” Solution : “Trouble”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #61 : “What was the first satellite to orbit the earth?” Solution : “Moon”
Riddle #62 : “What has hands but can not clap?” Solution : “Clock”
Riddle #63 : “If you have me, you want to share me. If you share me, you haven’t got me. What am I?” Solution : “secret”
Riddle #64 : “Feed me and I live, yet give me a drink and I die.” Solution : “Fire”
Riddle #65 : “What goes up but never comes down?” Solution : “Age”
Riddle #66 : “How many letters are in the alphabet?” Solution : “Eleven”
Riddle #67 : “What can you catch but not throw?” Solution : “Cold”
Riddle #68 : “What has a head, a tail, is brown, and has no legs?” Solution : “pennycoin”
Riddle #69 : “Which house can fly?” Solution : “HouseFly”
Riddle #70 : “I have keys but no locks. I have space but no room. You can enter but can’t go outside. What am I?” Solution : “Keyboard”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #71 : “What is so delicate that saying its name breaks it?” Solution : “Silence”
Riddle #72 : “What’s full of holes but still holds water?” Solution : “sponge”
Riddle #73 : “Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I?” Solution : “Onion”
Riddle #74 : “Which word in the dictionary is spelled incorrectly? ” Solution : “Incorrectly”
Riddle #75 : “What invention lets you look right through a wall?” Solution : “Window”
Riddle #76 : “What comes down but never goes up?” Solution : “Rain”
Riddle #77 : “What has a neck but no head?” Solution : “Bottle”
Riddle #78 : “What can you hear but not touch or see?” Solution : “sound”
Riddle #79 : “What is often returned but never borrowed?” Solution : “Thanks”
Riddle #80 : “What building has the most stories?” Solution : “Library”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #81 : “What types of words are these: madam, civic, eye, level?” Solution : “palindrome”
Riddle #82 : “What can go up and down without moving?” Solution : “Temperature”
Riddle #83 : “I am in the solar system but I am not a Planet.My heat warms the air.What am I?” Solution : “Sun”
Riddle #84 : “What kind of dog never bites?” Solution : “HotDog”
Riddle #85 : “There is a bomb on top of a computer. Around the computer there is a phone, a hairbrush, keys and a cup. When the explosion comes which item is destroyed first?” Solution : “Bomb”
Riddle #86 : “A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son.” Solution : “Daughter”
Riddle #87 : “What can you hold in your right hand, but not in your left?” Solution : “LeftHand”
Riddle #88 : “I can shave everyday,but my beard will stay the same.Who am I?” Solution : “Barber”
Riddle #89 : “What word changes a girl into a woman?” Solution : “Age”
Riddle #90 : “Tear one off and scratch my head, what once was red is black instead!” Solution : “Match”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #91 : “I have many eyes but cannot see. I have no mouth or nose, but always smell. Do not eat my tree or you will be, a very rare FATALITY!” Solution : “Potato”
Riddle #92 : “What are two things you wouldn’t eat after waking up?” Solution : “LunchDinner”
Riddle #93 : “I pass before the sun, yet make no shadow. What am I?” Solution : “Wind”
Riddle #94 : “What is harder to catch the faster you run?” Solution : “Breath”
Riddle #95 : “What flies without wings?” Solution : “Time”
Riddle #96 : “What travels alone but is never alone, has a name but doesn’t exist” Solution : “Shadow”
Riddle #97 : “What kind of tree can you carry in your hand?” Solution : “Palm”
Riddle #98 : “Which is the most shocking city in the world?” Solution : “Electricity”
Riddle #99 : “Not my sister nor my bother but still the child of my mother” Solution : “Myself”
Riddle #100 : “Beth’s mother has three daughters. One is called Lara, the other one is Sara. What is the name of the third daughter?” Solution : “Beth”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #101 : “The more you take away,the bigger I become.” Solution : “Hole”
Riddle #102 : “Its black when you buy it,red when you use it and grey when you throw it away.What is it?” Solution : “Coal”
Riddle #103 : “Which country has lot of germs?” Solution : “Germany”
Riddle #104 : “What never asks questions but is often answered?” Solution : “Doorbell”
Riddle #105 : “How will you address your mother’s brother’s brother in law” Solution : “Father”
Riddle #106 : “Three eyes have I, all in a row;” Solution : “Trafficlight”
Riddle #107 : “He has married many women, but has never been married. Who is he?” Solution : “Priest”
Riddle #108 : “What can travel around the world while staying in a corner?” Solution : “Stamp”
Riddle #109 : “What starts with the letter “t”, is filled with “t” and ends in “t”?” Solution : “Teapot”
Riddle #110 : “There are two sisters: one gives birth to the other and she, in turn, gives birth to the first. Who are the two sisters?” Solution : “Day Night”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #111 : “What gets wetter and wetter the more it dries?” Solution : “Towel”
Riddle #112 : “What loses its head in the morning but gets it back at night?” Solution : “Pillow”
Riddle #113 : “What is round on both sides but high in the middle?” Solution : “Ohio”
Riddle #114 : “What goes through towns and over hills but never moves?” Solution : “Road”
Riddle #115 : “What has 4 eyes but can’t see?” Solution : “Mississippi”
Riddle #116 : “What kind of room has no doors or windows?” Solution : “Mushroom”
Riddle #117 : “People always ask for me even though they don’t like to face me. What am I?” Solution : “Truth”
Riddle #118 : “What belongs to you but others use it more than you do?” Solution : “Advice”
Riddle #119 : “What stays where it is when it goes off?” Solution : “Alarm”
Riddle #120 : “What has cities, but no houses; forests, but no trees; and water, but no fish?” Solution : “Map”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #121 : “What is easy to get into, but hard to get out of?” Solution : “Trouble”
Riddle #122 : “What was the first satellite to orbit the earth?” Solution : “Moon”
Riddle #123 : “What has hands but can not clap?” Solution : “Clock”
Riddle #124 : “If you have me, you want to share me. If you share me, you haven’t got me. What am I?” Solution : “secret”
Riddle #125 : “Feed me and I live, yet give me a drink and I die.” Solution : “Fire”
Riddle #126 : “What goes up but never comes down?” Solution : “Age”
Riddle #127 : “How many letters are in the alphabet?” Solution : “Eleven”
Riddle #128 : “What can you catch but not throw?” Solution : “Cold”
Riddle #129 : “What has a head, a tail, is brown, and has no legs?” Solution : “pennycoin”
Riddle #130 : “Which house can fly?” Solution : “House Fly”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #131 : “I have keys but no locks. I have space but no room. You can enter but can’t go outside. What am I?” Solution : “Keyboard”
Riddle #132 : “What is so delicate that saying its name breaks it?” Solution : “Silence”
Riddle #133 : “What’s full of holes but still holds water?” Solution : “sponge”
Riddle #134 : “Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I?” Solution : “Onion”
Riddle #135 : “Which word in the dictionary is spelled incorrectly? ” Solution : “Incorrectly”
Riddle #136 : “What invention lets you look right through a wall?” Solution : “Window”
Riddle #137 : “What comes down but never goes up?” Solution : “Rain”
Riddle #138 : “What has a neck but no head?” Solution : “Bottle”
Riddle #139 : “What can you hear but not touch or see?” Solution : “sound”
Riddle #140 : “What is often returned but never borrowed?” Solution : “Thanks”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #141 : “What building has the most stories?” Solution : “Library”
Riddle #142 : “What types of words are these: madam, civic, eye, level?” Solution : “palindrome”
Riddle #143 : “What can go up and down without moving?” Solution : “Temperature”
Riddle #144 : “I am in the solar system but I am not a Planet.My heat warms the air.What am I?” Solution : “Sun”
Riddle #145 : “What kind of dog never bites?” Solution : “HotDog”
Riddle #146 : “There is a bomb on top of a computer. Around the computer there is a phone, a hairbrush, keys and a cup. When the explosion comes which item is destroyed first?” Solution : “Bomb”
Riddle #147 : “A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son.” Solution : “Daughter”
Riddle #148 : “What can you hold in your right hand, but not in your left?” Solution : “LeftHand”
Riddle #149 : “I can shave everyday,but my beard will stay the same.Who am I?” Solution : “Barber”
Riddle #150 : “What word changes a girl into a woman?” Solution : “Age”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #151 : “Tear one off and scratch my head, what once was red is black instead!” Solution : “Match”
Riddle #152 : “I have many eyes but cannot see. I have no mouth or nose, but always smell. Do not eat my tree or you will be, a very rare FATALITY!” Solution : “Potato”
Riddle #153 : “What are two things you wouldn’t eat after waking up?” Solution : “LunchDinner”
Riddle #154 : “I pass before the sun, yet make no shadow. What am I?” Solution : “Wind”
Riddle #155 : “What is harder to catch the faster you run?” Solution : “Breath”
Riddle #156 : “What flies without wings?” Solution : “Time”
Riddle #157 : “What travels alone but is never alone, has a name but doesn’t exist” Solution : “Shadow”
Riddle #158 : “What kind of tree can you carry in your hand?” Solution : “Palm”
Riddle #159 : “Which is the most shocking city in the world?” Solution : “Electricity”
Riddle #160 : “Not my sister nor my bother but still the child of my mother” Solution : “Myself”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #161 : “Beth’s mother has three daughters. One is called Lara, the other one is Sara. What is the name of the third daughter?” Solution : “Beth”
Riddle #162 : “The more you take away,the bigger I become.” Solution : “Hole”
Riddle #163 : “Its black when you buy it,red when you use it and grey when you throw it away.What is it?” Solution : “Coal”
Riddle #164 : “Which country has lot of germs?” Solution : “Germany”
Riddle #165 : “What never asks questions but is often answered?” Solution : “Doorbell”
Riddle #166 : “How will you address your mother’s brother’s brother in law” Solution : “Father”
Riddle #167 : “Three eyes have I, all in a row;” Solution : “Trafficlight”
Riddle #168 : “He has married many women, but has never been married. Who is he?” Solution : “Priest”
Riddle #169 : “What can travel around the world while staying in a corner?” Solution : “Stamp”
Riddle #170 : “What starts with the letter “t”, is filled with “t” and ends in “t”?” Solution : “Teapot”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #171 : “There are two sisters: one gives birth to the other and she, in turn, gives birth to the first. Who are the two sisters?” Solution : “DayNight”
Riddle #172 : “What gets wetter and wetter the more it dries?” Solution : “Towel”
Riddle #173 : “What loses its head in the morning but gets it back at night?” Solution : “Pillow”
Riddle #174 : “What is round on both sides but high in the middle?” Solution : “Ohio”
Riddle #175 : “What goes through towns and over hills but never moves?” Solution : “Road”
Riddle #176 : “What has 4 eyes but can’t see?” Solution : “Mississippi”
Riddle #177 : “What kind of room has no doors or windows?” Solution : “Mushroom”
Riddle #178 : “People always ask for me even though they don’t like to face me. What am I?” Solution : “Truth”
Riddle #179 : “What belongs to you but others use it more than you do?” Solution : “Advice”
Riddle #180 : “What stays where it is when it goes off?” Solution : “Alarm”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #181 : “What has cities, but no houses; forests, but no trees; and water, but no fish?” Solution : “Map”
Riddle #182 : “What is easy to get into, but hard to get out of?” Solution : “Trouble”
Riddle #183 : “What was the first satellite to orbit the earth?” Solution : “Moon”
Riddle #184 : “What has hands but can not clap?” Solution : “Clock”
Riddle #185 : “If you have me, you want to share me. If you share me, you haven’t got me. What am I?” Solution : “secret”
Riddle #186 : “Feed me and I live, yet give me a drink and I die.” Solution : “Fire”
Riddle #187 : “What goes up but never comes down?” Solution : “Age”
Riddle #188 : “How many letters are in the alphabet?” Solution : “Eleven”
Riddle #189 : “What can you catch but not throw?” Solution : “Cold”
Riddle #190 : “What has a head, a tail, is brown, and has no legs?” Solution : “coin”

What am I Riddles Quiz (200 riddles with answers)

Riddle #191 : “Which house can fly?” Solution : “HouseFly”
Riddle #192 : “I have keys but no locks. I have space but no room. You can enter but can’t go outside. What am I?” Solution : “Keyboard”
Riddle #193 : “What is so delicate that saying its name breaks it?” Solution : “Silence”
Riddle #194 : “What’s full of holes but still holds water?” Solution : “sponge”
Riddle #195 : “Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I?” Solution : “Onion”
Riddle #196 : “Which word in the dictionary is spelled incorrectly? ” Solution : “Incorrectly”
Riddle #197 : “What invention lets you look right through a wall?” Solution : “Window”
Riddle #198 : “What comes down but never goes up?” Solution : “Rain”
Riddle #199 : “What has a neck but no head?” Solution : “Bottle”
Riddle #200 : “What can you hear but not touch or see?” Solution : “sound”

You can also test your logical reasoning skills here

Riddles and more. What more you may ask. Well we bring you one of the most beautifully designed game that will boggle your mind and will completely astonish you with the quality of amazing riddles

This game has more than a thousand Riddles that can determine your IQ level. Let me brief you about how a human brain works

Did you know that your brain is in fact a muscle? Yes it is.. And so your brain also needs to workout.. So what better workout than to solve Riddles?

To play the full version of this riddle game, you can download the free android app from the Play Store

Download Riddles Quiz free from Google Play

Features:

✓ Riddles
* Over 100 riddles
* Hint lifeline
* Form the answer from the alphabets/letters available
* Categories include- funny riddles, silly riddles, trivia riddles, what am I riddles

✓ Picture Riddles
* Over 100 riddles
* Hint lifeline
* Form the answer from the alphabets/letters available
* Categories include- logos, city names, movies, personality

✓ Quiz
* Over 100 quiz questions with 4 options each
* 50-50 lifeline
* Choose a correct option for the quiz question
* Categories include- math riddles, relationship quiz, trivia quiz, logical reasoning

✓ Picture Quiz
* Over 100 quiz questions with 4 options and a picture for each
* 50-50 lifeline
* Choose a correct option for the picture quiz question
* Categories include- movie trivia, movies facts questions, movies picture based questions

✓ Odd man out
* Over 20 riddles
* No lifeline and most toughest of all types
* Select one odd image out of the 4 images

✓ True or False
* Over 300 riddles
* No lifeline
* Answer can be True or False but options are yes or no, correct or incorrect too
* Categories include- funny facts, interesting facts, free brain teaser facts

That’s about it. So What number of Riddles Can You Solve?
Play To Find Out If You’re A Genius!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *